TÖP: 24. Yılımız Kutlu Olsun

19 Eylül 1996 yılında platform olarak çıktığımız yolda, şimdi partileşmiş, sorumluluğu artmış bir şekilde yürümeye devam ediyoruz.
Yola çıktığımızda sosyalist dünya için bir dönem kapanmakta idi. Bu ağır dönemden çıkış için bir yenilenme ihtiyacı tespiti yapmış, o dönem platformumuzu bu ihtiyaçlara cevap üretecek şekilde konumlandırmayı hedeflemiştik. Bugün geldiğimiz noktada bu konumlanmada ısrarcı olan, bu ısrarla birlikte platformdan partiye dönüşmüş bir şekilde devam ediyoruz.
Tam da bugün hareketimizin önderlerinden Kenan Budak yoldaşımızın ölüm yıldönümü olan 25 Temmuz’da “Artık Yeter Devir Değişsin” şiarıyla ve “TÖP’e ve çalışma meclislerine üye ol” çağrısıyla başlattığımız kampanyamızı, partimizin bir platform olarak yola çıkışının 24. yıldönümü olan 19 Eylül itibariyle sonlandırmış bulunuyoruz.

Faşizmin kurumsallaşma sürecinde partimizi kurduk ve aynı süreç içerisinde, üzerine bir de salgının yarattığı zor koşullarda, ekonomik ve toplumsal krizlerin derinleştiği bir dönemde yol alıyoruz. Elbette eksiklerimiz var ama irademiz, kararlılığımız, ısrarcılığımızla yürüyüşümüzü sürdüreceğimizi bir kez daha beyan ediyoruz.
Marksizm Leninizm ışığında, hareketimizin önderlerinin, Doktor Hikmet Kıvılcımlı’nın, Kenan Budak’ın, Zehra Kosova’nın, İsmet Demir’in, Mehmet Latifeci’nin, Şirin Cemgil’in izinde, sosyalizm mücadelemizi sürdüreceğiz. İşçi sınıfının, kadınların, gençlerin, ekolojistlerin partisini inşa etmeye devam edeceğiz.

Yaşasın Partimiz, yaşasın Toplumsal Özgürlük mücadelemiz, yaşasın TÖP.