Ankara Polisi Suç İşlemeye Devam Ediyor

Ankara Emniyeti mensubu olduğunu iddia eden bazı kişiler, açık alanda meşru siyaset yürüten partimizin faaliyetlerini kriminalize ederek engellemeye çalışıyor.

Yeni bir toplumun inşasında özellikle önem taşıyan kadın ve çocuk çalışmalarımız, iktidarın kurmak istediği düzene uymadığı için olacak ki, hedefe alınıyor.

Daha önce de insan kaçırma, işkence etme, takip etme, sosyalistlerin ve demokratların ailelerini taciz etme suçları ile bilinen bazı polis teşkilatı mensupları, son olarak partimiz üyesi bir yoldaşımızın ailesine baskı kurmaya çalıştı. Aile polis merkezine çağrılarak, partimiz ve faaliyetlerimiz ile ilgili dezenformasyon yaratmak amacıyla gerçek dışı iddialarda bulunuldu. Başka bir yoldaşımız da, gözdağı verilmek amacıyla sürekli takip edilmektedir.

Bu karanlık suç örgütünün Toplumsal Özgürlük Partisi’nin Ankara’daki faaliyetlerini uzun bir süredir engellemeye çalıştığını biliyoruz.

Uyarıyoruz ve belgeliyoruz: Korumakla görevli olduğunuz yasalara göre bile suç işliyorsunuz!

Toplumsal Özgürlük Partisi, diğer bütün illerde olduğu gibi “Onların Ankara’da örgütlenmesini engelleyeceğiz!” diyen karanlık suç şebekesine rağmen Ankara’da örgütleniyor, örgütlenmeye devam edeceğiz.

TÖP Dönem Sözcüsü Juliana Gözen